جدول ارزش غذایی کره گیاهی (مارگارین، 80% چربی)

جدول ارزش غذایی کره گیاهی (مارگارین، 80% چربی)

 

ماده مغذی مقدار در 100 گرم
انرژی 717 کیلوکالری
چربی کل 80.70 گرم
چربی اشباع 15.000-25.000 گرم (بسته به نوع روغن)
چربی ترانس متغیر (برخی مارگارین‌ها)
ویتامین A 800 میکروگرم RAE
ویتامین D 7.5 میکروگرم (300 IU)
نکته: کره گیاهی (مارگارین) بر پایه روغن‌های گیاهی تولید می‌شود و ترکیب چربی آن بسته به نوع روغن‌های مورد استفاده و فرآیند هیدروژناسیون متفاوت است. ممکن است حاوی چربی ترانس باشد.

درباره ی آقای ادمین 20

مطلب پیشنهادی

جدول ارزش غذایی نان تافتون

جدول ارزش غذایی نان تافتون   ماده مغذی مقدار در 100 گرم انرژی 280-290 کیلوکالری …