جدول ارزش غذایی سیرابی (پخته)

جدول ارزش غذایی سیرابی (پخته)

 

ماده مغذی مقدار در 100 گرم
انرژی 85 کیلوکالری
پروتئین 15.02 گرم
چربی کل 2.92 گرم
چربی اشباع 1.05 گرم
کلسترول 128 میلی‌گرم
سدیم 75 میلی‌گرم
آهن 1.25 میلی‌گرم
روی 2.09 میلی‌گرم
ویتامین B12 1.51 میکروگرم
نکته: سیرابی عمدتاً از پروتئین و کلاژن تشکیل شده است.

درباره ی آقای ادمین 20

مطلب پیشنهادی

جدول ارزش غذایی پنیر کوتیج (1% چربی)

جدول ارزش غذایی پنیر کوتیج (1% چربی)   ماده مغذی مقدار در 100 گرم انرژی …