جدول ارزش غذایی تخمه ژاپنی (تخمه هندوانه بو داده با پوست)

جدول ارزش غذایی تخمه ژاپنی (تخمه هندوانه بو داده با پوست)

 

ماده مغذی مقدار در 100 گرم
انرژی 557 کیلوکالری
کربوهیدرات 15.31 گرم
فیبر 0.3 گرم
قند 0.35 گرم
پروتئین 28.33 گرم
چربی کل 47.37 گرم
چربی اشباع 9.77 گرم
چربی تک غیراشباع 10.02 گرم
چربی چند غیراشباع 25.13 گرم
منیزیم 515 میلی‌گرم
فسفر 755 میلی‌گرم
روی 7.24 میلی‌گرم
آهن 7.28 میلی‌گرم
پتاسیم 648 میلی‌گرم
نکته: تخمه ژاپنی در واقع همان تخمه هندوانه است که معمولاً با پوست بو داده و نمکی می‌شود. ارزش غذایی مغز آن تقریباً یکسان است، با این تفاوت که مصرف با پوست میزان فیبر دریافتی را افزایش می‌دهد و نمک افزوده نیز سدیم را بالا می‌برد. این مقادیر برای مغز تخمه هندوانه است.

درباره ی آقای ادمین 20

مطلب پیشنهادی

جدول ارزش غذایی نان تافتون

جدول ارزش غذایی نان تافتون   ماده مغذی مقدار در 100 گرم انرژی 280-290 کیلوکالری …